Academie, voor gezinnen met inhuisgeplaatste kinderen IN-COMPANY INTERMETZO >

Voor Gezinshuizen in loondienst bij Intermetzo heeft Intermetzo het Basisprogramma deskundigheidsbevordering opgesteld. Je vindt hier de trainingen die je kunt volgen en waarvoor je je kunt aanmelden.

E-learning Basiskennis medicijngebruik gehandicaptenzorg [E170501]

Veel cliënten met een verstandelijke beperking gebruiken medicijnen. Sommige cliënten gebruiken medicijnen voor meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Niet alle cliënten weten precies waarvoor welke medicijnen dienen en hoe ze de verschillende middelen moeten gebruiken. Dat kan onbedoeld leiden tot gezondheidsschade en achteruitgang van kwaliteit van leven.

Lees verder >

E-learning In company Medicatieveiligheid en baxteren [E170501]

In deze cursus maak je kennis met het baxtersysteem. Bij het baxtersysteem verpakt een apotheek de medicijnen van een cliënt per toedientijdstip. Steeds meer zorgorganisaties kiezen voor het baxtersysteem voor het uitzetten van medicijnen. Maar ook in de thuissituatie gebruiken steeds meer mensen het baxtersysteem. De kans is groot dat je bij de zorg voor je cliënt met het baxtersysteem te maken krijgt. Wanneer je weet wat de sterke en zwakke punten van het baxtersysteem zijn en welke beperkingen het systeem kent, kun je veilig medicijnen toedienen.

Lees verder >

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Mijn bestelling

Je hebt geen bestelling geplaatst.

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen