Academie, voor gezinnen met inhuisgeplaatste kinderen E-LEARNING >

Deze trainingen starten op het moment dat jou uitkomt en op de plaats die jij wilt. Er zijn ook live trainigen met veel interactie tussen de deelnemers en trainer. Deze Virtuele Classroom worden wek op bepaalde dagen gepland.

E-learning Basiskennis medicijngebruik gehandicaptenzorg [E170501]

Veel cliënten met een verstandelijke beperking gebruiken medicijnen. Sommige cliënten gebruiken medicijnen voor meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Niet alle cliënten weten precies waarvoor welke medicijnen dienen en hoe ze de verschillende middelen moeten gebruiken. Dat kan onbedoeld leiden tot gezondheidsschade en achteruitgang van kwaliteit van leven.

Lees verder >

E-learning Medicatieveiligheid en baxteren [E170501]

In deze cursus maak je kennis met het baxtersysteem. Bij het baxtersysteem verpakt een apotheek de medicijnen van een cliënt per toedientijdstip. Steeds meer zorgorganisaties kiezen voor het baxtersysteem voor het uitzetten van medicijnen. Maar ook in de thuissituatie gebruiken steeds meer mensen het baxtersysteem. De kans is groot dat je bij de zorg voor je cliënt met het baxtersysteem te maken krijgt. Wanneer je weet wat de sterke en zwakke punten van het baxtersysteem zijn en welke beperkingen het systeem kent, kun je veilig medicijnen toedienen.

Lees verder >

wordt verwacht - Luisteren naar kinderen in pleeggezinnen en gezinshuizen

Gezinspiratieplein ontwikkelt samen met St.Wesp een e-learning /blended learning-training: ‘Luisteren naar kinderen in pleeggezinnen en gezinshuizen'. Voor eind 2017 wordt deze aangeboden aan pleegouders en gezinshuisouders". De training is ontwikkeld door Stichting Wesp en financieel mogelijk gemaakt door Stichting van het kind.

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Mijn bestelling

Je hebt geen bestelling geplaatst.

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen