Aanbod, voor gezinnen met inhuisgeplaatste kinderen

Het Gezinspiratieplein biedt opleidingen, trainingen en workshops voor gezinshuis-en pleegouders en beroepskrachten die hen ondersteunen. Het aanbod wordt de komende jaren verder uitgebreid. In het ontwikkelen daarvan maken we graag gebruik van jouw input, vragen en ideeën.

Het Gezinspiratieplein is een officieel opleidingsinstituut. Dat betekent dat de trainingen, workshops en opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

ACADEMIE AANBOD >

In het academie aanbod staan alle opleidingen, trainingen en workshops die voor iedereen toegankelijk zijn.

IN-COMPANY GEZINSHUIS.COM >

Ben jij franchisenemer bij Gezinshuis.com dan zijn deze traingen speciaal voor jou. Je kunt je dagdelen ( 3 per jaar) voor deze trainingen gebruiken.

IN-COMPANY INTERMETZO >

Voor Gezinshuizen in loondienst bij Intermetzo heeft Intermetzo het Basisprogramma deskundigheidsbevordering opgesteld. Je vindt hier de trainingen die je kunt volgen en waarvoor je je kunt aanmelden.

GEZINSPIRATIEBIJEENKOMST >

Kennisbijeenkomsten die door het Gezinspiratieplein worden georganiseerd en gecoördineerd. Ook in samenwerking met partners en andere organisaties.

E-LEARNING >

Deze trainingen starten op het moment dat jou uitkomt en op de plaats die jij wilt. Er zijn ook live trainigen met veel interactie tussen de deelnemers en trainer. Deze Virtuele Classroom worden wek op bepaalde dagen gepland.

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Mijn bestelling

Je hebt geen bestelling geplaatst.

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen