Nieuws

Je hebt in een pleeggezin gewoond tot je 18e & jij bent nu 18 jaar of ouder! Deel je ervaringen over het wonen in een pleegezin?

Voor een onderzoek over het blijven wonen na je 18e in een pleeggezin hebben we jouw mening en ervaring nodig. Op dinsdagavond 7 februari 2017 willen we die graag van je horen. We nodigen je uit om mee te doen als je in een pleeggezin hebt gewoond én op je achttiende of eerder het huis uit ging.

MBC pleegzorg 18Waar gaat het onderzoek over?
Op het moment dat je 18 jaar wordt, ben je voor de wet volwassen. In principe stopt vanaf dat moment ook de pleegzorg. Echter, uit Amerikaans onderzoek blijkt dat het voor jongeren gunstig kan zijn om ook na hun 18e in het pleeggezin te blijven wonen. In Nederland is hier nog weinig onderzoek naar gedaan. Daarom is afgelopen september gestart met een onderzoek hierover.

Om het onderzoek zo goed mogelijk uit te voeren moeten we de meningen en ervaringen van jongeren horen, die zelf in een pleeggezin wonen of hebben gewoond EN die op hun achttiende zelfstandig woonden. We nodigen je uit voor een bijeenkomst met een aantal jongeren waarin wordt gevraagd naar jullie meningen en ervaringen.

Kom naar Amersfoort
Datum:                dinsdag 7 februari 2017
Tijd:                       19:00-20:30 uur
Waar:                   De Rading, Piet Mondriaanlaan 48, achter station Amersfoort

Meld je aan
Als je mee wilt doen dan kan je je aanmelden. Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar  of neem contact op met Sacha Sluijter van het Gezinspiratieplein 0342- 459024
Als dank krijg je een tegoed bon van €10,00

Hoe verloopt de avond?
Vincent en Mariska leiden de avond, we hopen op zo’n 6 tot 10 jongeren. Er wordt een verslag gemaakt van het gesprek en we gaan vertrouwelijk om met jullie reacties.

Wil je wel je mening geven maar kan je niet komen?
Kun je deze avond niet, maar wil je wel schriftelijk of telefonisch een aantal vragen beantwoorden? Graag! Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je gegevens, dan nemen we contact met je op.

Fijn als je meedoet
We horen graag of je bij deze bijeenkomst aanwezig kunt zijn.
Wil je meer weten bel of mail gerust. We kijken uit naar je komst!

Met vriendelijke groet,

Annemieke de Vries

Gezinspiratieplein
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bel  0342-459024

 

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen