Nieuws

 

 

Danny en Marinette vertellen over hun Burgervoogd

Danny over Bouke: 'Ja weet je, hij heeft wel de voogdij over mij en hij moet wel bijvoorbeeld zakelijke dingen regelen, handtekeningen zetten. In mijn ogen is hij gewoon echt een vriend...'De Alliantie Burgervoogdij heeft twee animatiefilmpjes laten maken om kinderen, jongeren en volwassenen op een aantrekkelijke, toegankelijke manier kennis te laten maken met burgervoogdij.

Lees verder >

Leren zoals jij dat wilt!

Je kunt onze trainingen op verschillende manieren volgen. Welke optie past bij jou? SAMEN LEREN - ZELF EEN TRAINGING VOLGEN - IN COMPANY. We denken graag met je mee om de passende te vinden!

Lees verder >

We wensen je een sprankelend en bruisend 2020!

Ons logo hebben we in een extra feestelijk jasje gestoken. Maar we hebben ons logo ook blijvend aangepast. Daarmee laten we je zien waar het Gezinspiratieplein voor staat. We brengen ontwikkelingen, die er zijn in het veld van gezinsvormen, op gang en daardoor geven we gezinsvormen een impuls!

Hoe blijf je vitaal als gezinshuisouder?

Hoe zorg je goed voor jezelf? Om het werk als gezinshuisouder of pleegouder te kunnen doen, is vitaal zijn én blijven een must. Maar geen vanzelfsprekendheid.  'Werk' en 'privé' vallen samen, wat fijn is en soms lastig tegelijk. Bovendien voer je als ouder de regie in een complex krachtenveld waar jijzelf, je partner, je eigen kinderen, de opgenomen kinderen en betrokken instanties deel van uit maken.

Lees verder >

Kwaliteitscriteria in 1 oog opslag! Maak snel kennis!

NIEUW - Het Gezinspiratieplein tekende de 'kwaliteitscriteria in 1 oog opslag', naar aanleiding van het verschijnen van de Kwaliteitscriteria Gezinshuizen. Zo maak je snel kennis met de criteria. Deze visual mag en kan je gebruiken; vermeld er dan wel bij dat deze van het Gezinspiratieplein komt!

Lees verder >

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen