Nieuws

 

 

Kwaliteitscriteria in 1 oog opslag! Maak snel kennis!

NIEUW - Het Gezinspiratieplein tekende de 'kwaliteitscriteria in 1 oog opslag', naar aanleiding van het verschijnen van de Kwaliteitscriteria Gezinshuizen. Zo maak je snel kennis met de criteria. Deze visual mag en kan je gebruiken; vermeld er dan wel bij dat deze van het Gezinspiratieplein komt!

Lees verder >

Hoera; we zijn opnieuw gecertificeerd!

Vandaag hebben wij de audit met een positief resultaat afgesloten. En zijn wij weer voor vier jaar een officieel opleidingsinstituut. Dit betekent dat wij onze trainingen/ workshops/opledingen zonder BTW kunnen aanbieden maar ook dat we aan een voorwaarde voldoen om onze trainingen te registeren bij het SKJ en Registerplein. Dus dat jij punten krijgt als je een training van een dag of langer bij ons volgt! Wij zijn blij met het resultaat want we hebben laten zien dat onze processen dik in orde zijn!

Leer - deze zomer- luisteren naar kinderen...

...door het stellen van de juiste vragen “Met kinderen praten, heb ik nooit geleerd. Het is best lastig om over moeilijke onderwerpen te praten. Ik merk dat ik het er dan maar niet over heb. Misschien gaat het dan vanzelf over….” De online (blended) training met filmpjes, oefeningen en opdrachten start 11 juli a.s.

Lees verder >

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen