Nieuws

Op donderdag 31 maart ontmoetten ruim 60 gezinshuisouders en pleegouders uit de regio Eemland en Foodvalley elkaar in Jeugddorp De Glind. Een theateravond over pesten en social media vormde de start van een nieuw netwerk. Dit netwerk is een initiatief van de Rudolphstichting. En biedt gezinshuisouders en pleegouders een plek om ervaringen te delen.

Zij kunnen gebruik maken van elkaars expertise , netwerk en hun krachten bundelen. Iets wat nu nog lang niet altijd gebeurt. Reden voor de Rudolphstichting om dit te faciliteren. Op deze manier draagt de Rudolphstichting, die zich inzet voor uithuisgeplaatste jongeren, een steentje bij aan het versterken van de zorg voor deze jongeren.

theaterbannerOp heel herkenbare en soms indringende wijze werd pesten en social media door theatergroep PlayBack gespeeld. Opvoeders werden hier heel actief bij betrokken en stonden ook op het podium. Een gezinshuisouder: ‘wat herkenbaar en leuk, goed en inspirerend om collega’s te ontmoeten’. Na de voorstelling werd er tijdens de borrel kennis met elkaar gemaakt en ervaringen gedeeld. Gezinshuisouders en pleegouders weten elkaar nu te vinden.

 

 

moederdochter theater   publiek

theaternaafloop   theateroptafel

theaterpodium   

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen