Nieuws

Slapende honden? Wakker maken!’ vrijdag 24 juni 2016 in De Glind. Na twee succesvolle bijeenkomsten in 2015 en 2014 komt Arianne Struik ook dit jaar weer naar De Glind. De workshop is nu nog meer toegespitst op kinderen in gezinshuizen en pleegkinderen! Dus genoeg redenen om deze dag niet te missen en mee te doen.

Ervaringen die Arianne Struik de afgelopen jaren heeft opgedaan zijn in de nieuwe druk van haar boek verwerkt. Deze ervaringen komen dus ook ruimschoots aanbod tijdens de workshop op 24 juni. Wat dat betreft meteen ook een primeur want op deze dag wordt ook haar boek voor het eerst gepresenteerd.

> Aanmelden

In deze nieuwe druk zijn onder andere drie nieuwe hoofdstukken opgenomen waarin de ervaringen van de afgelopen jaren zijn verwerkt. In het hoofdstuk Uithuisgeplaatste kinderen worden specifieke aspecten van een Slapende Honden behandeling bij pleegkinderen, kinderen in gezinshuizen en op de groep beschreven, rijkelijk geïllustreerd met casuïstiek. Aan de orde komen zoal: de samenwerking tussen pleegouders en biologische ouders, de rol van de pleegzorgwerker, spanningen in het team en conflicten, wakkere honden en weerstand.

Tevens is er een hoofdstuk toegevoegd over Slapende Honden bij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, met daarbij de loverboy problematiek en het traumaverwerkingsverhaal.

Deelnemers aan de workshop Slapende Honden op 24 juni kunnen als eerste deze gloednieuwe versie van het boek aanschaffen. De workshop is geaccrediteerd bij het Registerplein en SKJ.
> Aanmelden en meer info

160520 Slapendeplaatjebeerkoffer

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen