Nieuws

Het Gezinspiratieplein start in oktober 2016 met het verzamelen van de gegevens voor de Nieuwe Factsheet Gezinshuizen. Het Gezinspiratieplein heeft in 2012 en 2014 de Factsheet Gezinshuizen gepubliceerd. Zowel in 2012 als in 2014 was er sprake van een fikse toename van gezinshuizen.

Factsheet 2014
Ook het aantal in gezinshuis geplaatste jeugdigen was toegenomen. De Factsheet Gezinshuizen uit 2014 lees je hier.

Dataverzamelen start in oktober 2016 
In oktober wordt gestart met de dataverzameling voor de Factsheet Gezinshuizen van 2016. Binnenkort ontvangen zorgaanbieders of aanbieders van gezinshuizen van ons een e-mail met meer uitleg en een link naar een vragenlijst waar je de data kunt invullen.

Reacties
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kan je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Annemieke de Vries via telefoonnummer (0342) 45 90 24.

Verwachte toename van inhuisgeplaatste kinderen
De verwachting is dat het aantal gezinshuizen en het aantal inhuisgeplaatste kinderen sinds 2014 wederom is toegenomen. Dat betekent dat steeds meer uithuisgeplaatste kinderen in gezinnen kunnen worden opgevangen, wat de belangrijkste doelstelling is van de Alliantie Kind in Gezin.

Op 13 oktober 2016 maakt de Alliantie Kind in Gezin bekend hoe het ervoor staat met de doelstelling 10.000 inhuisplaatsingen in tien jaar. Lees meer >

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen