Nieuws

Danny over Bouke: 'Ja weet je, hij heeft wel de voogdij over mij en hij moet wel bijvoorbeeld zakelijke dingen regelen, handtekeningen zetten. In mijn ogen is hij gewoon echt een vriend...'De Alliantie Burgervoogdij heeft twee animatiefilmpjes laten maken om kinderen, jongeren en volwassenen op een aantrekkelijke, toegankelijke manier kennis te laten maken met burgervoogdij.

Danny en Marinette vertellen zelf hun verhaal. Om redenen van privacy komt zij niet zelf in beeld, maar zijn door de animator omgezet in een sprekende figuur.
Kijk hier de filmpjes van Danny en Marinette

DannyMarinette

 Voor kinderen en jongeren
Woon je in een gezinshuis of een leefgroep? Heb je een voogd van de jeugdbescherming? Ken je iemand in je omgeving die jouw voogd zou willen zijn? Iemand die je vertrouwt, iemand die blijft, iemand die belangrijk voor je is… Ga erover praten!
> meer info op de website

Voor iedereen
Een burgervoogd is een betrouwbare volwassene, die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die bereid en in staat is om op te treden als pleitbezorger van het kind. Iemand die kan en wil samenwerken met de instellingen waar het kind mee te maken krijgt en met het sociale netwerk van het kind, waaronder de ouders. Iemand die een veilige en warme band kan opbouwen en bereid is om er te zijn op belangrijke momenten in het leven van een kind. Nu en later.
> meer info op de website 

 Logo Burgervoogd met payoff RGB HR

 

Inloggen/ registreren

Voordat je je kan aanmelden voor een activiteit moet je je eerst hieronder inloggen. Heb je je nog niet eerder aangemeld/ geen account? Registreer je dan eerst [klik op de knop 'Registeren' onder de aanmeld-knop].

Nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi

Activiteiten Kalender

Contact

Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
T (0342) 45 90 24

Stuur een bericht via ons contact formulier
www.gezinspiratieplein.nl

We doen het niet alleen